DAN ANDERSSON 130 ÅR - I TRONDHEIM, NORGE

DAN ANDERSSON 130 ÅR - firas på café Kystpikene i Brekstad utanför Trondheim i Norge
DAN ANDERSSON 130 ÅR - firas på café Kystpikene i Brekstad utanför Trondheim i Norge


Hei,

vi feirer Dan Andersson i Norge også. Vi gleder oss over bekjentskapet med dikteren gjennom mange år, og ser tilbake på mange fine turer og konserter under DA-veckan omkring 2006- 2010. Siden har vi holdt konserter mange steder i Norge.

Gjennom 130-årsmarkeringen blir vi igjen minnet om hvor mye Dan Andersson har betydd for oss personlig og for mange av de norske artistene og dikterne som fikk sitt gjennombrudd fra omkring 1950 og langt inn på 1970-tallet. Ja, enda den dag idag lar moderne musikere og artister seg inspirere av Dan Andersson.


I anledning dagen holder to av Norges beste DA-tolkere konsert med sang og dikt på kafeen Kystpikene på Brekstad utenfor Trondheim den 6. april.

Vi gratulerer DA-sällskapet med dagen og for et godt og viktig arbeid for den felles nordiske kultur. Svein Lilleengen og Ola Garli har fått svært rosende omtale for DA-konserter både i Sverige og Norge.

Trekkspilleren Gunder Johansen blir med på jubileumskonserten.

Under konserten blir det åpen scene i god tradisjon fra DA-veckan.

Vh
Ola Garli

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter